HET MEEST DESKUNDIG IN DOE-HET-ZELF

Binnenzonwering

De collectie binnenzonwering van Fixet
 
Elk raam vraagt om passende raamdecoratie. Naast de standaard rechte maten zijn er natuurlijk altijd ramen die afwijken. Denk aan schuine of ronde ramen. Voor al dit soort ramen hebben wij uitgebreide oplossingen.
Bij het samenstellen van de collectie zijn uitsluitend de beste materialen gebruikt. Naast de decoratieve waarde van binnenzonwering zijn er ook vele toegevoegde waarden als: vochtbestendig en vlamvertragend.
 
Perfect eindresultaat? Laat de montage door ons doen!
Het inmeten en ophangen van de binnenzonwering is een precies klusje. Wij kunnen voor u de exacte maten bestellen en ook de montage doen wij. Dat betekent dat u kunt genieten van een perfect eindresultaat.
 
Kom snel naar onze winkel voor het complete assortiment.
 
Een greep uit ons assortiment:
Roljaloezieën
Decoratieve en functionele binnenzonwering. Met de roljaloezie kun je spelen met licht, transparante banen worden afgewisseld met niet-transparante banen. Spelen met het licht doe je door de banen elkaar meer of minder te laten overlappen. De stoffen zijn zo geweven dat ze wel zichtdicht zijn, maar wel licht doorlaten.
Onderhoud van de roljaloezie is eenvoudig, de stoffen zijn gemaakt van polyester. Reiniging kan met een licht vochtige doek. Doordat veel stoffen antistatisch zijn, trekken ze minder stof aan.
Roljaloezieën zijn geschikt voor rechte ramen.

Roljaloezieen

Rolgordijnen
Rolgordijnen passen in iedere ruimte en binnen onze collectie zijn mogelijkheden voor ieder interieur. Kies uit een uni kleur of een gordijn met een opvallend dessin.  Ieder jaar wordt de collectie aangevuld met de laatste trends.
Bij ons kun je zelf kiezen voor de kleur van de ketting en is het mogelijk om deze aan de linker- of aan de rechterzijde te plaatsen. Wat voor jou het handigste is! Laat ons de juiste maten nemen en samen met jou bepalen we wat voor jou de beste oplossing is. Denk bijvoorbeeld eens aan spandraden om hinderlijk klapperen te voorkomen.

Rolgordijnen

Vouwgordijnen
Wil je een warme uitstraling van je interieur? Kies dan voor vouwgordijnen. Er is een grote keuze aan mooie stoffen, zowel lichtdoorlatend als verduisterend. De lichtdoorlatende stoffen zijn wel zichtdicht, inkijk van buitenaf is hierdoor niet mogelijk.
Vouwgordijnen zijn te verkrijgen met en zonder baleinen er in. Kies je voor baleinen, dan hangen de vouwgordijnen strakker voor je raam dan wanneer er geen baleinen in zitten. Dit heeft een meer nonchalante uitstraling.
 

Vouwgordijn

 

Verticale lamellen
Lamellen zijn te verkrijgen in verschillende materialen met ieder hun eigen uitstraling. Kies je voor stof, kies je voor sfeer. Ze zorgen voor een diffuse lichtinval en hebben een zachte uitstraling. Ook voor de vochtige ruimtes als de keuken en badkamer zijn lamellen ideaal, maar daar kies je voor de kunststof uitvoering. Deze zijn vochtbestendig en makkelijk in het onderhoud. Bediening van de lamellen kan met een koord of een ketting.

Vewrticale lamellen
 

Horizontale jaloezieën
Praktisch en sfeervol, zowel in houten als in aluminium uitvoering. Door de lamellen in de verschillende richtingen te bewegen kan met de lichtinval gespeeld worden. Binnen onze collectie kun je kiezen voor verschillende breedtes van de lamellen. Ook de kleurkeuze is ruim en elke jaloezie wordt uitgevoerd met een bijpassend ladderkoord en ladderband.

Horiz jaloezieenHoriz jaloezieen

Plisségordijnen
Plisségordijnen zijn toepasbaar voor alle soorten ramen; recht-, schuin-, dak-, plafond- en driehoekramen. Naast de lichtdoorlatende gordijnen zijn deze ook te verkrijgen met warmtewerende en verduisterende stoffen. Ideaal voor bijvoorbeeld de serre.
 
Plissegordijnen 

Opmeten
Wij meten je klus op en helpen je zo kostbare foutjes te voorkomen
 
montage
Wij monteren de binnenzonwering tot het perfecte eindresultaat
 
Bezorgen
Wij bezorgen je aankopen snel bij je thuis