HET MEEST DESKUNDIG IN DOE-HET-ZELF

Douchen en baden

Voor betaalbare design badkameroplossingen kun je terecht bij Fixet. Of je nu op zoek bent naar inloopdouches, douchecabines, nisdeuren, douchevloeren, badwanden, baden of whirlpools. Fixet biedt je in samenwerking met Get Wet by Sealskin een ongekend scala aan bad- en douchemogelijkheden.

 

Douchen
Doordacht, betaalbaar design. Dat kenmerkt de doucheoplossingen van Get Wet by Sealskin. Van inloopdouche tot nisdeur of deur/wand-combinatie. Alles is mogelijk. En verkrijgbaar in diverse series met elk hun eigen gezicht en slimmigheidjes. Of je nu houdt van robuust met fraaie hoogglans profielen of juist van de maximale transparantie van helder glas. Of je een douche wilt waar je zo in kunt lopen of liever een fraaie oplossing met kwalitatieve draai- of schuifdeuren. Je vindt altijd een doucheoplossing die bij je past. 
Douchen
Baden
De baden en whirlpools die Fixet aanbiedt i.s.m. Get Wet by Sealskin bieden een optimaal ligcomfort door de ergonomische belijning! De baden zijn vervaardigd uit hoogwaardig acryl. Dit zorgt voor een optimale geleiding waardoor het bad niet koud aanvoelt. Get Wet by Sealskin staat garant voor een zeer ruim aanbod met de rechthoekige vormen Mono en Duo, beschikbaar in de lengtes 170, 180 en 190cm. Maar ook ruimtebesparende oplossingen, zoals Compact en Mini of als hoekoplossing. Op alle baden geldt een garantie van 5 jaar. En bij zo’n uitgebreid assortiment horen natuurlijk niet alleen comfortabele baden, maar ook prachtige badwanden en heerlijke whirlpoolsystemen!
Baden 
Douchevloeren
Je douche is natuurlijk pas compleet met de perfecte douchevloer. De douchebakken en dorpels van Get Wet by Sealskin zijn gemaakt van kwalitatieve materialen, kennen een perfecte afwatering en bieden groot comfort bij plaatsing en gebruik. Er is een ruime keuze uit opbouw douchebakken en inbouw douchebakken. Maar ook subtiele dorpels die het water daar houden waar het hoort en zorgen voor extra installatiegemak bij het plaatsen van uw douchedeur of -cabine.
Douchevloeren
Onderhoud
En dan is het eindelijk zover, een gloednieuwe badkamer waarvan u kunt gaan genieten. En ook wilt blijven genieten. De badkamer is een ruimte in het huis waar u dagelijks gebruik van maakt. De hoogwaardige producten waarmee uw badkamer is ingericht zijn ontworpen met schoonmaakgemak in het achterhoofd. Geen overbodige hoeken en obstakels op gladde oppervlakken, doucheseries met minimale toepassing van profielen en los te koppelen schuifdeuren waardoor vuil niet de kans krijgt zich vast te zetten. Om de waarde en de levensduur van uw badkamer jarenlang te waarborgen, is het verstandig deze regelmatig, maar vooral op de juiste manier te onderhouden. Het onderhoud is een van de belangrijkste, maar ook de minst leuke dingen. Daarom helpen we u graag om met minimale inspanning het maximale resultaat te behalen. Met de specialistische badkameronderhoudsproducten van Sealskin.
Onderhoud